ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ساغر مرادی، آخرین مدال‌آور در چین | افرا ورزش آسیا و اقیانوسیه

ساغر مرادی، آخرین مدال‌آور در چین | افرا ورزش
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش افرا ورزش، پرونده رقابت دو روزه تکواندو جام ریاست فدراسیون جهانی در چین 2025 با مدال برنز ساغر مرادی برای ایران بسته شد.
ساغر مرادی روز پنج‌شبه 4 اردیبهشت 1404 و در دسته 67- کیلوگرم روی شیاپ چانگ رفت و تنها مدال دختران ایرانی در روز دوم را به رنگ برنز کسب کرد.
این در حالی بود که تیم تکواندو زنان در روز نخست پرزیدنت کاپ، دو طلا توسط مبینا نعمت زاده و سعیده نصیری و یک برنز توسط مهلا مومن زاده کسب کرده بود.
ساغر مرادی چگونه به مدال رسید؟ ساغر در وزن 67- کیلوگرم روی کاغذ شانس به مراتب کمتری نسبت به هموطن خود یلدا ولی نژاد که باتجربه و آماده‌تر به نظر می‎رسید، داشت.
با این حال ساغر 18 ساله معادلات را عوض کرد. او پس از قرعه استراحت در دور اول، برابر نماینده چین پیروز شد تا در یک‌چهارم نهایی با یلدا ولی‌نژاد روبرو شود.
پیروزی ساغر مرادی بر یلدا ولی‌نژاد، او را شگفتی‌ساز کرد. ساغر می‌توانست عمق این شگفتی‌سازی را بیشتر کند اما در نیم‌نهایی از پس کواک از کره جنوبی برنیامد و در نهایت سوم شد.
در مورد یلدا ولی‌نژاد نیز گفتنی است که او در مسابقه اولش حریفی چینی را برده بود اما فکر آن را نمی‌کرد که به دست رقیب کم‌سن و سال هموطن از مدال دور بماند.
وزن 62- کیلوگرم، نه نسترن و نه آیناز در وزن 62- کیلوگرم، دو نماینده جوان ایران مسابقه دادند که البته نسترن ولی زاده به مراتب نسبت به آیناز نصیری تجربه بیشتری داشت.
نسترن اگرچه در دور اول حریفی کره‌ای را برد اما رقابت بربار “زونگ شی لو” رقیب نامدار چینی و قهرمان جهان ماموریت سختی برای نسترن ولی‌زاده بود.
در نتیجه نسترن به این چینی باخت و حذف شد و آیناز نصیری هم در همان مسابقه اول برابر میزبان بازنده بود و کارش به دور دوم نکشید.
معینی و میرحسینی، بازنده برابر لوقان حضور “آلتیا لوقان” (Althea LAURIN) تکواندوکار شهیر فرانسوی در وزن 73- کیلوگرم جام ریاست فدراسیون جهانی یک مشکل بزرگ برای سایر شرکت‌کنندگان بود.

ایرانیان جهان

لوقان همه دختران تکواندوکار را شکست داد و طلا گرفت و از بد ماجرا، هر دو نماینده ایران نیز به او برخورد کردند: ملیکا میرحسینی و فاطمه معینی.
ملیکا گرچه در دور نخست حریف چینی‌اش را برد اما در دور دوم به لوقان باخت. معینی هم در همان دور اول برابر این فرانسوی پرافتخار بازنده بود.
زور زینب اسدی به اوسیپووآ نرسید زینب اسدی تجربه ارزشمندی را با حضور در پرزیدنت کاپ چین 2025 کسب کرد اما قرعه سختی داشت و برای پیروزی بر دختر نقره‌ای پاریس به اندازه کافی، قدرتمند نبود.

ایرانیان جهان

زینب در وزن 73+ کیلو ابتدا حریفی از چین را دو بر یک برد اما “سوتلانا اوسیپووآ” ازبک رقیبی بسیار دشوار برای اسدی کم‌تجربه در عرصه بین‌الملل بود.
نتیجه نهایی با 14 دختر تکواندوکار در جام ریاست فدراسیون جهانی چین 2025 شرکت کردیم و 4 مدال به دست آوردیم: 2 طلا و 2 برنز.
مبینا نعمت زاده و سعیده نصیری طلایی شدند و ساغر مرادی و مهلا مومن‌زاده به برنز رسیدند. ناهید کیانی هم در وزن مبینا بود که به او باخت و حذف شد.
لینک کوتاه : https://afravarzesh.ir/?p=103417
منبع
تغییر مداوم قانون ساعت رسمی؛ بی‌ثباتی در تصمیم‌گیری و بی‌توجهی به کارشناسی «دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویش‌های ملی؟

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1421111/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تجاوز مجدد آمریکا به یمن

تجاوز مجدد آمریکا به یمن/ بمباران صنعاء و صعده

آمریکا بار دیگر حملات و بمباران یمن را از سر گرفت

تاکید زلنسکی بر بازگشت کریمه به اوکراین و رد طرح آمریکا

احتمالا با ولودیمیر زلنسکی دیدار و گفت و گو خواهم کرد

موضوع ایران بسیار خوب پیش می رود، باید ببینیم چه می‌شود

الشیبانی: سوریه هرگز تهدیدی برای اسرائیل نخواهد بود

تجاوز مجدد آمریکا به یمن؛ بمباران صنعاء و صعده

لحظه ترور مقام نظامی روس در روسیه

ترامپ: توافق اوکراین به‌خوبی پیش می‌رود/ با نتانیاهو درباره غزه صحبت کردم

روسیه : اوکراین یک مقام ارشد نظامی روس را ترور کرد

ضرر کم‌درآمدها از قیمت‌گذاری دستوری شیر

پیش بینی قیمت طلا و سکه 6 اردیبهشت 1404

اعلام جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1404

ابراز امیدواری جلالی به تصویب معاهده جامع راهبردی در مجلس

قیمت دلار فردایی تهران مشخص شد ( 5 اردیبهشت 1404 )

حجت الاسلام صالحی: سرمایه گذاری و تقویت تولید داخلی راه حل مشکلات اقتصادی است

حوزه منگشت می‌تواند قطب گردشگری باشد

جلسه فعالان اقتصادی ایذه نویدبخش شکوفایی و نوآوری است

آمادگی وزارت دفاع برای حل مسائل اقتصادی و معیشتی

آمریکایی‌ها از رکود اقتصادی و افزایش تورم ناراضی هستند

چین تعرفه برخی کالاهای آمریکایی را به حالت تعلیق درآورد

همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید گسترش می‌یابد

اصفهان‌ میزبان فعالان اقتصادی آفریقایی شد

برگزاری اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا در اصفهان

کرملین: مذاکرات سازنده پوتین و ویتکوف 3 ساعت به طول انجامید

راهپیمایان یمنی: به جهاد علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهیم

ویتکاف راهی مسقط شد

آماده توافق در زمان مناسب هستیم

راهپیمایان یمنی: جهاد علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه دارد+ فیلم

چین به امریکا چراغ سبز نشان داد

ابراز نگرانی روسیه درباره اوضاع سوریه در نشست شورای امنیت

اظهارات بحث‌برانگیز علم‌الهدی چند ساعت مانده به مذاکرات

ترامپ: با ایران توافق می‌کنم و اجازه نمی‌دهم نتانیاهو آمریکا را به جنگ بکشاند!

مقامات آمریکایی این روز‌ها فقط درباره ایران حرف می‌زنند

واکنش طلای جهانی به شایعه توافق تجاری چین و آمریکا

آغاز مذاکرات فنی-کارشناسی ایران و آمریکا از فردا

واقعه طبس بیانگر شکست ارتش آمریکا است

واشنگتن‌پست: مقامات آمریکایی این روزها فقط درباره ایران حرف می‌زنند

ترامپ با بسته تسلیحاتی چندین میلیارد دلاری راهی عربستان می‌شود

ویتکاف دوباره با پوتین دیدار کرد

احتمال راهیابی مجدد ترامپ به کاخ سفید وجود دارد

حضور عراقچی و همتای عمانی در نمایشگاه کتاب مسقط+ فیلم

برنامه ترامپ برای دیدار با زلنسکی / پایان جنگ اوکراین نزدیک است؟

مذاکرات با ایران خوب پیش می‌رود

واکنش قیمت طلا به شایعه توافق تجاری چین و آمریکا

فرستاده ویژه ترامپ به روسیه کیست؟

اظهارات سخنگوی وزارت خارجه درباره دور سوم مذاکره ایران-آمریکا + عکس

یمن: آمریکا در مورد ناو هواپیمابر «ترومن» گمراه‌سازی می‌کند

زلنسکی درباره کریمه کوتاه آمد